Pasta Oslo Sentrum

Skandinavias eneste pasta laget i et ostehjul!

Vi ønsker å presentere dere vår unikt konsept Cheese wheel pasta!

All pasta produseres selv daglig på huset! Kokt på bestilling – helt perfekt al dente, helles rykende varmt rett fra pannen og over på ostehjulet, resultatet er kremet og osterik saus – nydelig!!!

 Mens kokken roterer pastaen i ostehjulet, bestemmer du selv hvilken topping du vil ha. Velg mellom en ekstra sausete og kremet grana padano, en smakfull pancetta, en spicy salami piccante, special trøffelkrem, sautert sopp eller hva med en miks av pesto, soltørkede tomater og mozzarella? 

Vanvittig godt! Buon appetito!

God italiensk mat i Oslo
Hjemmelagt Tagliatelle med kremet og osterik saus

Om oss

Vi er Viva la Pasta!
Et nyetablert konsept som nordmenn ikke visste de måtte ha før de smakte sin første porsjon. 

Hva tenker du på, når du tenker på pasta? Vi tenker på en eldre italiensk herre som grasiøst kaster råvarer – og pasta – høyt opp i luften. 

Tagliatelle dekket av ost, frisk basilikum og en saus som bare er god hvis den er hjemmelaget. Italienerne har perfeksjonert pastaretten gjennom generasjoner, og de legger en enorm innsats i å kreere den tradisjonsrike retten med en stor porsjon grasiøsitet og respekt. 

Vi er opptatt av å gi akkurat den matopplevelsen til våre gjester. Derfor lager vi retten fra bunnen av – foran deg.

Du får være med på reisen fra begynnelse til slutt:
Først lager vi fersk tagliatelle og koker den i to minutter. Deretter får pastaen lov til å trekke i en hvit saus før vi til slutt plasserer den i vårt store Grana Padano-ostehjul.

Nå er retten komplett som den er, fylt med smak og aroma. Men du får selvfølgelig lov til å velge din yndlingstopping!

Hvor finner du vår liten italiensk restaurant i Oslo

Vi holder til på Oslo Street Food som er Oslo sitt gastronomiske sentrum. Et sted med uhøytidelig og god stemning. I et kreativt miljø, som stadig utvikler seg for å utfordre din opplevelse, serverer vi autentisk og ærlig Italiensk mat.

Vi håper du tar turen både til frokost, lunsj og middag. Enhver anledning er velkommen, om det er forretningslunsj, middag med familien eller sosialt lag med venner.