Vi er Viva la Pasta!
Et nyetablert konsept som nordmenn ikke visste de måtte ha før de smakte sin første porsjon.
Hva tenker du på, når du tenker på pasta? Vi tenker på en eldre italiensk herre som grasiøst kaster råvarer – og pasta – høyt opp i luften.
Tagliatelle dekket av ost, frisk basilikum og en saus som bare er god hvis den er hjemmelaget. Italienerne har perfeksjonert pastaretten gjennom generasjoner, og de legger en enorm innsats i å kreere den tradisjonsrike retten med en stor porsjon grasiøsitet og respekt.
Vi er opptatt av å gi akkurat den matopplevelsen til våre gjester. Derfor lager vi retten fra bunnen av – foran deg.
Du får være med på reisen fra begynnelse til slutt:
Først lager vi fersk tagliatelle og koker den i to minutter. Deretter får pastaen lov til å trekke i en hvit saus før vi til slutt plasserer den i vårt store Grana Padano-ostehjul.
Nå er retten komplett som den er, fylt med smak og aroma. Men du får selvfølgelig lov til å velge din yndlingstopping!